Palvelumme

Tervetuloa aurinkoiseen ja ammattitaitoiseen jalkojen hoitoon!

Jalkaterapia Liike jalkahoito

Jalkojenhoidot
Suunnittelemme hoidon aina yksilöllisesti joko terveydenhoidollisella perusteella tai hemmottelevaksi hoidoksi, diabeetikon jalat tutkimme aina hoidon yhteydessä. Jalkojenhoidon aikana asiakas saa yksilöllisiä hoito-ohjeita jalkaterapeutilta. Kaunis ja kestävä lakkaus onnistuu, mikäli kynnet ovat perusterveet ja siistit.

Jalkaterapia Liike titaanijousioikaisu

Titaanijousioikaisu sisäänpäinkasvaneelle varpaankynnelle
Mikäli varpaankynsi kasvaa sisäänpäin, voi tämä aiheuttaa tulehduksen ja kivuliaan vaivan varpaaseen. Titaanijousioikaisulla kynsi saadaan oikaistua nopeasti ja tehokkaasti välttäen kirurgisia toimenpiteitä. Jousi rakennetaan kynnen pinnalle titaanilangasta, jolloin toimenpide on kivuton ja turvallinen myös diabeetikolle. Asiakas huomaa helpotuksen lähes välittömästi, eikä titaanijousi aiheuta ylimääräistä vaivaa käytössä. Tyypillisesti jousi pysyy paikallaan 2-10 viikkoa, jonka jälkeen se poistetaan vastaanotolla.

Jalkaterapia Liike silikoniorteesi

Yksilöllinen silikoniorteesi
Silikoniorteesilla saadaan suojattua, tuettua ja korjattua varpaiden asentoja. Silikoniorteesi on tärkeä hoitomuoto mm. pre- ja post-operatiivisena hoitona vaivasenluuleikkauksessa. Orteesi valmistetaan silikonimassasta suoraan asiakkaan jalkoihin, silikonimassa on pehmeää, joustavaa ja kestävää materiaalia. Tyypillisin silikoniorteesin tarve on vaivasenluihin tai vasaravarpaisiin.

Jalkaterapia Liike alaraajatutkimus

Alaraajatutkimus ja yksilölliset tukipohjalliset
Yksilöllisillä tukipohjallisilla voidaan ratkaista monia jaloista johtuvia ongelmia. Biomekaanisella tutkimuksella ja digitaalisella skannausmenetelmällä räätälöidään toimivat tukipohjalliset mittojen mukaan. Yksilölliset tukipohjalliset auttavat poistamaan kipuja, vähentämään kuormitusmuutoksia jaloissa, korjaamaan jalkojen virheasentoja, ehkäisemään lihasten väsymistä sekä asentovirheiden syntymistä jalkojen nivelissä.

Tyypillisimpiä ongelmia, joita yksilöllisillä tukipohjallisilla korjataan, ovat plantarifasciitti (kantakalvojänteen aiheuttama tulehdus), mortonin neurooma (hermopinne päkiän ja varpaiden alueella), lattajalka, alaraajojen pituusero, vaivaisenluun muodostuminen sekä polvien ja alaselän kiputilat.

Jalkaterapia Liike tukipohjalliset